Peter van Dongen

Peter van Dongen plaatste zijn CV op LinkedIn eind vorig jaar en kort daarna ging Peter aan de slag als KWD collega bij zijn eerste opdrachtgever in Rotterdam. Zo snel kan het gaan!

"Tijdens de gesprekken werd mij duidelijk dat ik binnen KWD Resultaatmanagement in projecten ook ondernemer kan zijn. Ik krijg volop de gelegenheid mijn vakkennis uit te bouwen. En daarbij word ik bij KWD Resultaatmanagement goed begeleid door ervaren projectmanagers".

 
 

Peter gestart tijdens COVID

Ik ben begonnen toen COVID nog elke dag op de voorpagina stond. Werken met Teams kan prima, maar voor het opbouwen van relaties vind ik het persoonlijk minder prettig. Het is veel prettiger om mensen toevallig tegen te komen in de gang of bij het koffieapparaat. Een sociale omgeving waar informeel met elkaar gesproken kan worden is erg fijn. Ik ben blij dat de maatschappij nu in ieder geval weer meer open is gegaan.

Intake gesprek KWD

Een goed intakegesprek is vaak prima, maar de praktijk kan anders uitpakken. Bij KWD is dat niet het geval gebleken, in tegendeel ervaar ik de werkomgeving beter dan verwacht. Een extraatje is, dat KWD een platte organisatie is. Iedereen heeft naast zijn opdracht ook een taak gericht op de bedrijfsvoering zodat we als KWD-ers met elkaar het bedrijf maken. Een aantal medewerkers doen HR taken, anderen werken aan de organisatie van de vakdag of zitten in de redactie van het vakblad Projectmanagement en agilemanagement. Werken aan een volgend KWD boek van en door KWD projectmanagers met verschillende onderwerpen of organiseren een event. Dat geeft zoveel meer binding met de organisatie om naast je primaire taak jezelf te kunnen ontwikkelen op andere expertises. Naast werk is er ook tijd en ruimte voor ontspanning, zo is er onlangs een aantal medewerkers op wintersport geweest. KWD onderscheidt zich voor mij op deze wijze echt van andere bedrijven.

Wil jij werken bij KWD?

Ben jij een ervaren projectmanager? Weet jij in moeilijke omstandigheden samen met je opdrachtgever en je team successen te behalen in complexe projecten?

Solliciteer nu!