Wie wij zijn

De specialisten in resultaatmanagement

KWD Resultaatmanagement is specialist in senior project-, programma- en agile management. Onze ervaren professionals zijn dagelijks bezig met het managen van complexe projecten in grote organisaties.

 

Resultaatmanagement

Wij willen resultaten boeken. In lijn met de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Want waar anderen vaak stoppen, daar beginnen wij. Doorbreken van impasses, vastgelopen projecten weer op de rails zetten. Projecten op een pragmatische manier tot een operationeel resultaat brengen. Dat is onze core business. Dat is KWD Resultaatmanagement.

Kunnen – Willen – Durven

Onze professionals kenmerken zich door hun kennis, ervaring en gedrag. Opdrachtgevers herkennen de kracht en het commitment van de individuele KWD’er om een gekozen strategie om te zetten in hanteerbare acties met resultaten op de korte termijn. Deze opdrachtgevers vragen ons terug. Ze kennen het profiel van de KWD’er: betrouwbaar, gecommitteerd aan de opdrachtgever, integer, resultaatgericht, onafhankelijk en professioneel.

Kennis – Willen – Delen

Wij onderzoeken samen met bedrijven, overheidsorganisaties en universiteiten relevante vraagstukken op ons vakgebied. Onze kennis en ervaring delen wij tijdens seminars, symposia, workshops en leergangen die wij organiseren. Ook publiceren wij de KWD-reeks: een serie boekjes waarin thema’s rondom projectmanagement op een toegankelijke manier worden behandeld.

Mensen maken het verschil

We zijn ons als geen ander bewust van het belang van project-, programma- en agile management om tot projectresultaat te komen. Kennis, kunde, ervaring en persoonlijkheid zijn hierin bepalend. Hiermee maken onze medewerkers het verschil bij onze klanten. Lees hieronder waarom zij voor KWD werken.

Wil jij werken bij KWD?

Ben jij een ervaren project-, pragramma- of agile manager? Weet jij ook in moeilijke omstandigheden samen met je opdrachtgever en je team successen te behalen in complexe projecten?

Solliciteer nu!

Collega’s aan het woord

Onze opdrachtgevers zijn vaak grote complexe organisaties in diverse sectoren: finance, logistiek, industrie, zakelijke dienstverlening, telecom, utilities en de overheid.

Zij herkennen de kracht en het commitment van de individuele KWD’er om een gekozen strategie om te zetten in hanteerbare acties met resultaten op de korte termijn. Deze opdrachtgevers vragen ons terug. Ze kennen het profiel van de KWD’er: betrouwbaar, gecommitteerd aan de opdrachtgever, integer, resultaatgericht, onafhankelijk en professioneel.

“Altijd een project waar ik mijn ei in kwijt kan”
Patrick van Delft

Lees Patricks verhaal