Wat wij doen

Onze projectmanagers Kunnen, Willen en Durven!

KWD’ers zijn specialisten op het gebied van project-, programma- en agile management. Wij opereren op het snijvlak van business en ICT. We managen verandering met een forse stevige impact op de business en een forse ICT-component. Onze projectmanagers zijn geselecteerd op hun pragmatische, ondernemende en resultaatgerichte instelling en bewezen successen.

 

Managen van projecten: een vak, óns vak

KWD’ers hebben ruime ervaring in project-, programma- en agile management. Zij hebben ervaring opgedaan in diverse branches: bedrijfsleven én overheid. Door hun ervaring en instelling creëren KWD’ers de beweging die nodig is om resultaten te boeken in een organisatie. KWD’ers dringen snel door tot de oorzaken achter de problemen en lossen die dan stapsgewijs en pragmatisch op. Zo worden complexe projecten op het snijvlak van business en ICT met succes afgerond.

Projectenwerk is mensenwerk. Het gaat er dus om hoe de projectmanager het verschil maakt door wie hij is en wat hij doet. Wij kijken waar de kwaliteiten van onze mensen zitten en hoe we die verder kunnen versterken, in het belang van onze klanten, en natuurlijk ook van onze mensen zelf. We helpen ze te excelleren in mooie uitdagende projecten. Want medewerkers staan centraal bij KWD. Als die zich ontwikkelen en hun kennis delen, intern en met klanten, dan groeit KWD.

Lees meer over projectmanagement op kwdrm.nl

Meer weten over onze vacatures?

Neem dan contact op met onze recruiter Fred Bons.

Bel Fred op 06 2127 2066 Stuur Fred een bericht

 

Professionaliseren

Projecten zijn een belangrijk middel om de ontwikkeling van organisaties te realiseren. KWD is specialist in het succesvol realiseren van complexe projecten. De kennis en ervaring die we hebben opgedaan bij het realiseren van deze projecten, zetten we in bij het professionaliseren van projecten en projectmanagement-organisaties bij klanten. Ook helpen we bedrijven bij de transitie naar agile werken.

Lees meer over professionaliseren op kwdrm.nl
 

Wil jij werken bij KWD?

Ben jij een ervaren project-, programma- of agile manager? Weet je in moeilijke omstandigheden samen met je opdrachtgever en je team successen te behalen in complexe projecten?

Solliciteer nu!