Werken bij KWD als Resultaatmanager

Solliciteer nu!

Hoi, ik ben Rob, 36 jaar, ik werk als resultaatmanager bij KWD en ben opzoek naar collega’s. Ik realiseer projecten vanuit mijn persoonlijke drive en intrinsieke motivatie. Samen met mijn team waarde toevoegen voor klanten; daar haal ik veel voldoening uit. Ik krijg energie als ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het team en teamleden.

 

Ik ben bij KWD gaan werken omdat ik veel waarde hecht aan mijn persoonlijke groei en het ontwikkelen van mijn vakmanschap. Ik ga door waar andere zouden stoppen, maar beschik wel over realiteitszin. Ik kan, wil en durf, vandaar KWD. Wat ik mooi vind is om een specifieke oplossing te vinden voor het vraagstuk van de klant en hier het best mogelijke resultaat voor te bereiken. Mijn mening is dat er niet een “one-size-fits-all”-oplossing is.

Niet meer een standaardmethodiek toepassen die eigenlijk niet werkt, omdat de klant dit vraagt. Kritisch naar de methodiek kijken, aanpassen en toepasbaar maken op de situatie. Het contact zoeken met de klant en vanuit kennis en kunde aantonen waarom zaken anders moeten om resultaat te behalen. Dat is waar een KWD-er het verschil maakt. Dit geldt niet alleen voor de methodiek, maar gedurende het gehele project. Altijd op zoek naar het beste resultaat.

Ik leer veel van mijn ervaren KWD-collega’s. Zij zijn altijd bereid om kennis met mij te delen en fungeren als sparringpartner als ik tegen uitdagingen aan loop. Daarnaast heb ik een individueel ontwikkelplan afgesproken wat beantwoord aan mijn ambitie, persoonlijke situatie en de ambitie van KWD. Binnen KWD ben je de manager van je eigen toekomst en kun je altijd terecht met vragen rondom de vormgeving van je carrière. De volgende stap zetten. Daar was ik aan toe.

Bij KWD staat sociale cohesie hoog in het vaandel. Wij spreken regelmatig af om bij te praten over hetgeen ons bezig houdt. Wij delen tijdens meetups ervaringen over het vak. Uiteraard is er ook ruimte voor fun. Even ontladen met gelijkgestemden. Waar ik achter kwam toen ik bij KWD ging werken is dat we alles zelf regelen; van onderzoek, vakbladen, congressen tot ICT-middelen, teamuitjes en bedrijfsauto’s. Ik merk dat dit de verbinding met het bedrijf versterkt. Met elkaar voor elkaar de continuïteit van KWD waarborgen.

Werk ik nu 50-60 uur in week? Nee… en dat zou ik niet willen ook. De balans tussen werk en privé is voor mij zeer belangrijk, helemaal met oog op mijn dochter.

Wil jij mijn collega worden, beschik jij over een HBO werk- en denkniveau en heb jij minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring? Neem dan contact met mij op via rob.develing@kwdrm.nl of vul onderstaand formulier in.

Sollicitatie

Sollicitatie formulier voor KWD
 • Sleep je bestanden hier of
  Geaccepteerde bestandstypen: png, jpg, jpeg, pdf, doc, docx, mp4.
  We ontvangen graag je cv en motivatie. Dit mag schriftelijk, maar ook een persoonlijk introductiefilmpje stellen we op prijs.
  Toegestane formaten: PDF, DOC, DOCX, MP4, JPG, JPEG en PNG
  Maximale grootte (per bestand): 50Mb Maximaal aantal bestanden: 3
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Sollicitatieprocedure

 1. Voorselectie op basis van je cv en persoonlijke motivatie
 2. Kennismakingsgesprek met onze recruiter, Wim Schuurmans
 3. Selectiegesprek met 2 KWD’ers
 4. Arbeidsvoorwaardengesprek met een directielid
 5. Development / Assessment Center
 6. Indiensttreding bij KWD

Meer weten over onze vacatures?

Neem dan contact op met onze recruiter Fred Bons.

Bel Fred op 06 2127 2066 Stuur Fred een bericht