Werken bij KWD

Wij zijn op zoek naar talentvolle collega’s

Heb jij je eerste sporen verdiend als leider en wil je verder groeien door het uitvoeren van uitdagende opdrachten bij toonaangevende bedrijven? KWD is op zoek naar jonge talenten. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zowel in projectmanagement als in Agile rollen.

 

Zelf ben ik al weer geruime tijd werkzaam bij KWD, en wat mij aantrok om bij KWD te komen werken is de liefde voor het vak en de ruimte die ik krijg om mezelf te blijven ontwikkelen. Dit doe ik door uitdagende projecten in diverse branches uit te voeren, maar ook door frequent sparren met collega’s over belangrijke ontwikkelingen in het vakgebied en werken aan persoonlijke groei door opleiding en coaching.

Na indiensttreding ben ik erg geholpen met persoonlijke mentoring en opdrachtbegeleiding. Het is erg prettig om te reflecteren en te sparren met collega’s over de opdracht die je uitvoert en je eigen handelen daarin. Door de persoonlijke begeleiding krijg je goed beeld over je competenties, talenten en waar ontwikkelmogelijkheden zitten. Op basis van deze inzichten heb ik de juiste opleidingen kunnen selecteren om me te ontwikkelen. Daar heb ik nog altijd profijt van.

Daarnaast is binnen KWD een enorme schat aan ervaring en alle collega’s willen graag met én van elkaar leren over belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Agile of projectmanagement. Zelf ben ik al geruime tijd met collega’s en klanten bezig aan een onderzoek naar succesvolle Agile transities en de belemmeringen die men onderweg tegenkomt. Hartstikke interessant om met elkaar van gedachten te wisselen en praktijkervaringen te delen.

Naast alle inhoudelijke zaken is het ook nog eens gezellig. Zo gaan we bijvoorbeeld jaarlijks met een aantal collega’s een weekend wintersporten. Daar kijk ik ieder jaar naar uit. Ik ben David Leeuwenburgh en bekijk wat KWD voor jou kan betekenen op werkenbijkwd.nl. Stuur mij of mijn collega’s een berichtje als je interesse hebt om je ook verder te ontwikkelen: david.leeuwenburgh@kwdrm.nl of werving@kwdrm.nl of vul onderstaand formulier in.

Sollicitatie

Sollicitatie formulier voor KWD

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: png, jpg, jpeg, pdf, doc, docx, mp4, Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   We ontvangen graag je cv en motivatie. Dit mag schriftelijk, maar ook een persoonlijk introductiefilmpje stellen we op prijs.
   Toegestane formaten: PDF, DOC, DOCX, MP4, JPG, JPEG en PNG
   Maximale grootte (per bestand): 50Mb Maximaal aantal bestanden: 3
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Sollicitatieprocedure

  1. Voorselectie op basis van je cv en persoonlijke motivatie
  2. Kennismakingsgesprek met onze recruiter, Wim Schuurmans
  3. Selectiegesprek met 2 KWD’ers
  4. Arbeidsvoorwaardengesprek met een directielid
  5. Development / Assessment Center
  6. Indiensttreding bij KWD

  Meer weten over onze vacatures?

  Neem dan contact op met onze recruiter Fred Bons.

  Bel Fred op 06 2127 2066 Stuur Fred een bericht