Projectmanager Next - Talentprogramma

Maak jij ook het verschil?

Ja, je ziet het goed, getalenteerde Projectmanager! Bij KWD Resultaatmanagement zijn we op zoek naar ambitieuze professionals die zich verder willen ontwikkelen en specialiseren in project- en programmamanagement.

 

Wie zoeken we?

Startende projectmanagers of projectleiders, die misschien nog wat minder Kunnen, maar wel Willen en Durven. De " Next generation" , bij ons ook wel nexter genoemd, hebben we veel te bieden. Met de kennis en ervaring, die we in huis hebben, is er een opleidingstraject ontwikkelt. Dit traject zal er voor iedere nexter anders uit zien. Op basis van een ontwikkel assessment wordt er voor jou een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld. Dit ontwikkelplan is de leidraad voor alle opleidingen en persoonlijke begeleiding in jouw eerste jaar. Uiteraard ook in combinatie met concrete praktijkervaring binnen onze KWD opdrachten onder begeleiding van een ervaren KWD collega.

Herken jij je hierin?

Dan maken we graag kennis met je! Als je eerst wat meer informatie wilt, neem dan gerust contact op met onze recruiter.

Image
Peter van Dongen ging jou voor in dit traject.
Lees zijn verhaal

Meer weten over onze vacatures?

Neem dan contact op met onze recruiter Fred Bons.

Bel Fred op 06 2127 2066 Stuur Fred een bericht

Onze identiteit

Werken bij KWD Resultaatmanagement betekent werken in een enthousiaste club met collega’s. Net als jij, zijn wij betrokken, enthousiast en behulpzaam. Stuk voor stuk hebben we een schat aan kennis van en ervaring in ons vak en gaan we met plezier naar ons werk. Dit doen we vaak individueel bij onze klanten en soms ook samen met collega’s. We managen uitdagende en grote opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers.

Maar allemaal willen we ook ergens bij horen. Wij zijn collega’s die op elkaar terug kunnen vallen en ook samen leuke dingen doen. Collega’s die jou een thuisbasis bieden en er voor je zijn als je ze nodig hebt, zakelijk én privé.

Met vakdagen en bijtanksessies zorgen we voor een gezamenlijke basis waarbij je jouw collega’s ook informeel beter leert kennen. Vakdagen combineren we dan ook altijd met een actief social event. En een keer per jaar trekken we er met zijn allen op uit, of samen met partners. Want bij KWD Resultaatmanagement vinden wij dat we successen moeten vieren. En dat doen we dan ook graag samen.

KWD Resultaatmanagement hecht veel waarde aan het delen van kennis en ervaring (Kennis Willen Delen). Dit doen wij door regelmatig seminars en symposia te organiseren. Wij onderzoeken samen met bedrijven en universiteiten relevante vraagstukken op ons vakgebied. De resultaten delen wij op verschillende manieren. Hier kun jij persoonlijk ook aan bijdragen.

Daarnaast draagt iedere KWD’er ook op een andere manier bij aan de bedrijfsvoering. We hebben geen staf-afdelingen, maar doen alles zelf. Of het nou gaat over de organisatie van onze jaarlijkse Project en Agile Management Vakdag, het beheer van ons wagenpark of het KWD-bulletin, we doen dit in eigen huis. Iedere collega heeft op deze manier een verantwoordelijkheid binnen KWD en is medeverantwoordelijk voor het succes van KWD. Jouw ondernemerschap hierbij is van harte welkom.

We zijn een onafhankelijke en zelfstandig onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Programmamanager goed bij KWD Resultaatmanagement.


Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je onverstoorbaarheid en je kritische kijk op zaken. Vinden mensen je nuchter of juist vol passie? Mag allebei, want verschil moet er zijn.

Voor deze functie ben je vooral resultaatgericht en leergierig. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, je hebt natuurlijk verstand van zaken, waaronder:

 • Kennis van project- en agile management methodieken
 • Affiniteit met IT

Voor deze functie heb je:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • Minimaal 2 jaar ervaring als scrum master, agile coach, pmo’er, product owner, projectleider of projectmanager
 • Een hoog leervermogen en de drive om je verder te ontwikkelen

Sollicitatie

Sollicitatie formulier voor KWD
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: png, jpg, jpeg, pdf, doc, docx, mp4, Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   We ontvangen graag je cv en motivatie. Dit mag schriftelijk, maar ook een persoonlijk introductiefilmpje stellen we op prijs.
   Toegestane formaten: PDF, DOC, DOCX, MP4, JPG, JPEG en PNG
   Maximale grootte (per bestand): 50Mb Maximaal aantal bestanden: 3
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Sollicitatieprocedure

  1. Voorselectie op basis van je cv en persoonlijke motivatie
  2. Kennismakingsgesprek met onze recruiter, Wim Schuurmans
  3. Selectiegesprek met 2 KWD’ers
  4. Arbeidsvoorwaardengesprek met een directielid
  5. Development / Assessment Center
  6. Indiensttreding bij KWD