Agile Projectmanager

Ja, je ziet het goed Agile Projectmanager. Bij KWD Resultaatmanagement krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:

 • Samen met onze opdrachtgevers werken aan succesvolle business & ICT projecten
 • Leiding geven aan Agile ontwikkelteams
 • Sturing geven aan de implementatie van ERP-systemen
 • Onze klanten helpen meer resultaat te behalen met hun projecten

Hoe dit er concreet uitziet? Als Agile Manager bij KWD Resultaatmanagement geef je leiding aan betekenisvolle projecten, op het snijvlak van business en ICT. Projecten die ertoe doen bij aansprekende opdrachtgevers. Uitdagende omgevingen, die je in staat stellen het beste uit jezelf te halen, en een doorslaggevende bijdrage te leveren aan het projectsucces. Daarbij is de combinatie van jouw professionele ervaring en je persoonlijke bagage bepalend, en word je waar nodig optimaal ondersteund door ervaren collega-KWD’ers. Zo maak je het verschil.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je resultaatgerichtheid en je kritische kijk op zaken. Vinden mensen je ondernemend met een sterk adaptief vermogen ? Of juist het vermogen hebben om vanuit een helikopterview het overzicht te bewaren en bij te sturen waar nodig? Mag allebei, want verschil moet er zijn.

Voor deze functie ben je vooral resultaat gedreven en communicatief sterk. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Agile (Project)manager heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:

 • Jij bereikt resultaat op een pragmatische, hands-on agile/hybride manier, waarbij samenwerken en de mens centraal staan, en (agile) frameworks hulpmiddelen zijn.
 • Je beschikt over een Kunnen, Willen en Durven mentaliteit, en leeft voor Resultaat. Kunnen door het inzetten van je ervaring, kennis, kunde bij onze klanten. Willen door je commitment en drive voor maximaal resultaat, met duidelijke grenzen naar jezelf en de klant voor een goede balans tussen privé en werk. Durven door het nemen van verantwoordelijkheid voor je opdrachten, je overtuigingen, je bewuste keuze tussen agile, traditionele of hybride aanpak en het hierbij behouden van je onafhankelijkheid. En Resultaat omdat het daar uiteindelijk om te doen is.

Voor deze functie heb je:

 • Minimaal een HBO-denkniveau, aangevuld met aantoonbare ervaring in een (agile) project management functie op het snijvlak van business en ICT;
 • Je weet verschillende project- en agile management methodieken op pragmatische wijze toe te passen op het gewenste resultaat;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als scrum master, product owner, projectleider of projectmanager;
 • Je bent resultaatgericht, wat voortkomt uit een sterke persoonlijke drive om vanuit vakmanschap succesvol te zijn binnen een organisatie en waarde toe te voegen op een open, maar kritische, wijze. De bijbehorende verantwoordelijkheden worden ervaren als uitdagend en de KWD-er committeert zich aan zijn/haar klant en het behalen van maximaal resultaat;
 • Je hecht waarde aan een omgeving met ervaren vakmensen en wil graag meebouwen aan de ontwikkeling en continuïteit van KWD;
 • Tevens is de persoonlijke ontwikkeling een belangrijk element en is ben je architect van je eigen loopbaan. Een KWD-er is blijvend, met ondersteuning, op zoek naar uitbreiding van eigen mogelijkheden, kennis en kunde.

Sollicitatie

Sollicitatie formulier voor KWD
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: png, jpg, jpeg, pdf, doc, docx, mp4, Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   We ontvangen graag je cv en motivatie. Dit mag schriftelijk, maar ook een persoonlijk introductiefilmpje stellen we op prijs.
   Toegestane formaten: PDF, DOC, DOCX, MP4, JPG, JPEG en PNG
   Maximale grootte (per bestand): 50Mb Maximaal aantal bestanden: 3
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.